Archiv článků

Bazén

Díky všem bezva peckařům, kteří nezapomněli a v pátek si to místo pecky namířili k nádraží! Byla to povedená akce a moc jsme si ji všichni užili, určitě ji někd v budoucnu zase zopakujeme :o)))) tento týden v tradičním čase na tradičním místě se na vás pět těšíme!

Po roce jsme v hlavní nabídce oprášili sekci TÁBOR

Najdete tam všechny aktuální informace k táboru, kontakty na vedoucí... Časem přibude možnost stažení přihlášek a ostatních důležitých dokumentů. Co víc si přát, než aby bylo kráásné slunečné léto!

Po jarních prázdninách, hned jedna šplouchající Pecka :o)

8.3. místo páteční Pecky jedeme na bazén do Hranic na Moravě - více informací o akci v sekci AKCE! P.S. Cena akce odpovídá jen dvouhodinovému vstupnému na bazén =) těšíme se na co nejvíce vodníků a vodních potápníků!  

O jarních prázninách Pecka NEBUDE!!!

Milí Peckaři, v pátek 1.3. nebude Pecka! Užijeme si všichni dlouhé jarní prázdniny! Ale už další týden 8.3 nás čeká bezva akce! Více info v pátek na Pecce nebo za týden tady na internetových stránkách :o)))) Těšíme se!

Boowling

Díky všem, kteří jste si spolu s námi užili prázdninové odpoledne :o) byl to moooc příjemný čas :o) fotky už visí ve fotogalerii připravené ke shlédnutí :o)))))

Opožděně, ale přeciš :o)

...ve fotogalerii už visí foto report z Vánočního večírku, můžete jej zkouknout a zavzpomínat na prosincovou atmosféru Vánoc!

Pololetní prázdniny s Peckou

V pátek 1.2. se na Vás budeme jako každý pátek moooc těšit. Jako odměnu za vysvědčení jsme si pro Vás připravili společné bowlingování :o) více info o akci najdete v sekci akce :o) Formu na pátek a dobrou náladu do celého nového týdne Vám přeje Š.H.O.K. =)

Díky všem za super výlet do kina

Milí Peckaři a dorosťáci, děkujeme, že jste spolu s námi vyrazili do kina! Těšíme se na Vaše ohlasy, které pište do knihy návštěv nebo hlasujte v anketě. Teď už jen nakoupit dáreček, dopéct cukroví a příští týden se spole s Vámi těšíme na Vánoční Večírek :o)))

Dětský křesťanský klub

 

  ... VHODNÁ ALTERNATIVA TRÁVENÍ VOLNÉHO ČASU PRO PÁTEČNÍ ODPOLEDNE...

Našim cílem je rozvíjet v dětech osobnost, jejich tvůrčí schopnost a vytvořit mezi dětmi přirozenou partu kamarádů se snahou rozšířit vazby v okruhu svých vrstevníků. Samozřejmostí je naučit děti mnohým praktickým věcem do života!

 

Klub Pecka je neziskovou organizací pracující při sboru Bratrské jednoty baptistů v Suchdole nad Odrou, jejímž cílem je naplnit volný čas dětí různými sportovními,kreativními a jinými zábavnými činnostmi. S dětmi, ve věku od 6 do 15 let, se scházíme pravidelně v 16:00 hod, každý pátek na dvou a půl hodinové schůzky v naší klubovně. 

Náplní našich setkání je si společně užít hodně legrace, utužit stará přátelství a navázat nová, hrát hry všeho druhu. Na našich setkáních si také nenásilnou formou povídáme o našem Stvořiteli.

Společně chodíme na výlety do přírody nebo navštěvujeme jiná místa jako je kino, bazény, bowling, muzea a mnohá další...

Během letních prázdnin pořádáme již tradičně stanový tábor letos na 11 dní - podrobné informace naleznete v sekci TÁBOR.

 

NÁSTĚNKA

Report z tábora :)

Milí rodiče, v sekci TÁBOR je možné sledovat aktuální dění na táboře max s denním až dvoudenním zpožděním ;) Zpětné reakce nám můžete posílat sms na tel. číslo: +420 775 347 507 (Olča Jeřábková), zprávy se u nás šíří rychlostí blesku :D Vaše vedoucí Oli

Biblický verš pro rok 2019

 

Hospodin, Váš Bůh, bojuje za Vás.

(Český ekumenický překlad Bible, Jozue 23:10)"