ODPOVĚDI NA NEJDŮLEŽITĚJŠÍ OTÁZKY

  • KDO POŘÁDÁ TÁBOR? Dětská křesťanský klub Pecka pracují pod sborem Bratrské jednoty Baptistů v Suchdole nad Odrou
  • KDY SE TÁBOR KONÁ? Od neděle 12.8. - 25.8.2018
  • KDE SE TÁBOR KONÁ? Táborová louka je letos na novém místě a to u všem jistě známé vodní nádrže Slezská Harta.
  • KOLIK TÁBOR STOJÍ? Cena tábora zůstává stále stejná a činí:  2.500 Kč pro táborníka a 200 Kč sleva pro každého dalšího sourozence.
  • JAK TÁBOR ZAPLATIT? Táborné se platí hotově Olče nebo převodem celé částky na táborový účet, který je v přihlášce, do poznámky pro příjemce uveďte jména táborníků. Potvrzení o přijaté platbě lze nově zkouknout tady na strá n kách. Rádi Vám vystavíme potvrzení o proběhlé platbě vzhledem k akcím některých zdravotních pojišťoven - všechny informace ohleně přihlašování a platbě hledejte u Olči.
  • CO KDYŽ POTŘEBUJU VYSTAVIT FAKTURU? Pokud Vám zaměstnavatel, nebo zdravotní pojišťovna nabídnou uhrazení alespoň části táborného, neváhejte tuto nabídku využít. Rádi Vám vystavíme fakturu, nebo potvrzení o zaplacení! V tomto případě se opět obracejte na Olču...
  • JAK TÁBOR PODPOŘIT? Budeme vděčni za jakékoliv modlitby za tábor, ať již v čase příprav, tak i po dobu, kdy budeme na táboře! Za jakoukoliv další pomoc (sponzorský příspěvek nebo dar) jsme moc rádi!
  • MODLITEBNÍ DEN? Za tábor se všichni vedoucí modlí pravidelně každou středu, přidejte se k nám - modlitební předměty najdete v rozcestníku :o)
  • U KOHO NAJÍT ODPOVĚĎ? Ohledně tábora najdete odpověď každý pátek na závěr Pecky, od 18:30 - jsme otevření vašim dotazům. Neváhejte se zeptat i vedoucí Olči (tel. 775 347 507, e-mail: ol.jerabkova@gmail.com).

 

Dětský křesťanský klub

 

  ... VHODNÁ ALTERNATIVA TRÁVENÍ VOLNÉHO ČASU PRO PÁTEČNÍ ODPOLEDNE...

Našim cílem je rozvíjet v dětech osobnost, jejich tvůrčí schopnost a vytvořit mezi dětmi přirozenou partu kamarádů se snahou rozšířit vazby v okruhu svých vrstevníků. Samozřejmostí je naučit děti mnohým praktickým věcem do života!

 

Klub Pecka je neziskovou organizací pracující při sboru Bratrské jednoty baptistů v Suchdole nad Odrou, jejímž cílem je naplnit volný čas dětí různými sportovními,kreativními a jinými zábavnými činnostmi. S dětmi, ve věku od 6 do 15 let, se scházíme pravidelně v 16:00 hod, každý pátek na dvou a půl hodinové schůzky v naší klubovně. 

Náplní našich setkání je si společně užít hodně legrace, utužit stará přátelství a navázat nová, hrát hry všeho druhu. Na našich setkáních si také nenásilnou formou povídáme o našem Stvořiteli.

Společně chodíme na výlety do přírody nebo navštěvujeme jiná místa jako je kino, bazény, bowling, muzea a mnohá další...

Během letních prázdnin pořádáme již tradičně stanový tábor letos na 11 dní - podrobné informace naleznete v sekci TÁBOR.

 

NÁSTĚNKA

Report z tábora :)

Milí rodiče, v sekci TÁBOR je možné sledovat aktuální dění na táboře max s denním až dvoudenním zpožděním ;) Zpětné reakce nám můžete posílat sms na tel. číslo: +420 775 347 507 (Olča Jeřábková), zprávy se u nás šíří rychlostí blesku :D Vaše vedoucí Oli

Biblický verš pro rok 2019

 

Hospodin, Váš Bůh, bojuje za Vás.

(Český ekumenický překlad Bible, Jozue 23:10)"