11.TÁBOROVÝ DEN

Dneska jsme se probudili za zvuku techno hudby, kterou nás Hanča tahala ze spacáku. Dala nám drsnou rozcvičku a tak jsme se rychle nastartovali do nového dne. Naši milí lídři se rozhodli, že je potřeba, abychom se trochu učili i o prázdninách, a tak nám připravili vzdělávací workšopy. Nabídka byla široká... problém pro nerozhodné. Vybírali jsme mezi luštěním šifer, hraním na kytaru a dramatickým kroužkem. Tak jsme zase o něco chytřejší, super že? No a pak jsme se mírně osvěžili při jednom z VTH, kdy jsme mimo jiné po sobě navzájem ...a taky vedoucí po nás... stříkali stříkačkami. Byla to docela sranda. Po obědě jsme si chvíli odpočinuli, ale ne na dlouho, protože jsme opět skládali bobříky, pro tentokrát samoty, zručnosti a odvahy. Jeden z nás si také vytrpěl krutý trest - pomazání bahnem. Byl to trest za nepořádek ve stanu. Hold vedoucí jsou neúprosní. Po obědě nám Marki vyprávěla o Pavlovi a o tom jak ztroskotal na moři. Ten Pavel měl ale víru! Abychom však jen neseděli, vyběhli jsme si do lesa na další VTH, po kterém jsme se okoupali v teplé vodičce, nebo někteří ve studené, protože byli v teplé sauničce. Zítra nás čeká další náročný den, takže po táboráku spát a zítra zas vesele vstát.

Mějte se krásně a skládejte básně :)

...nebo je možná budeme skládat jednou my.

Foto ZDE

Dětský křesťanský klub

 

  ... VHODNÁ ALTERNATIVA TRÁVENÍ VOLNÉHO ČASU PRO PÁTEČNÍ ODPOLEDNE...

Našim cílem je rozvíjet v dětech osobnost, jejich tvůrčí schopnost a vytvořit mezi dětmi přirozenou partu kamarádů se snahou rozšířit vazby v okruhu svých vrstevníků. Samozřejmostí je naučit děti mnohým praktickým věcem do života!

 

Klub Pecka je neziskovou organizací pracující při sboru Bratrské jednoty baptistů v Suchdole nad Odrou, jejímž cílem je naplnit volný čas dětí různými sportovními,kreativními a jinými zábavnými činnostmi. S dětmi, ve věku od 6 do 15 let, se scházíme pravidelně v 16:00 hod, každý pátek na dvou a půl hodinové schůzky v naší klubovně. 

Náplní našich setkání je si společně užít hodně legrace, utužit stará přátelství a navázat nová, hrát hry všeho druhu. Na našich setkáních si také nenásilnou formou povídáme o našem Stvořiteli.

Společně chodíme na výlety do přírody nebo navštěvujeme jiná místa jako je kino, bazény, bowling, muzea a mnohá další...

Během letních prázdnin pořádáme již tradičně stanový tábor letos na 11 dní - podrobné informace naleznete v sekci TÁBOR.

 

NÁSTĚNKA

Report z tábora :)

Milí rodiče, v sekci TÁBOR je možné sledovat aktuální dění na táboře max s denním až dvoudenním zpožděním ;) Zpětné reakce nám můžete posílat sms na tel. číslo: +420 775 347 507 (Olča Jeřábková), zprávy se u nás šíří rychlostí blesku :D Vaše vedoucí Oli

Biblický verš pro rok 2019

 

Hospodin, Váš Bůh, bojuje za Vás.

(Český ekumenický překlad Bible, Jozue 23:10)"